01-03-09

Keramiek POEZIE

May our pots outlast us! In a way, a piece of our soul resides in these pots, so we live on ........for ever.A fingerprint, an emotionThe viewer will see, feel ....Un untold story of the makerwritten in his pots.Akini 2008

14:59 Gepost door Akini in Keramiek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: poezie, keramie |  Facebook |

RAKU workshop STEVEN BRANFMAN usa

12-13 & 14 juni 2009 in De Vrije ateliers van Sint-Niklaas komt een amerikaanse RAKU specialist een weekend workshop geven ! ! ! Kijk op cc sint-niklaas.be voor meer inlichtingen en ook om in te schrijven.Als je raku een mooi techniek vindt of je doet het al graag kom zeker de workshop volgen. Dit is verrijkend, verneiuwend en zeker interessant voor de liefhebbers ook in spe !

Mijn eerste groepstentoonstelling: DOOS VAN PANDORA

Op 6 maart gaat de vernissage door van de tentoonstelling: de doos van Pandora. 17 keramisten tonen elk een 3-tal werken. De tentoonstelling gaat door in de Sint-Annakapel, Kapellestraat Boom, tegenover het provinciaal domein De Schorre.De tentoonstelling loopt tot 15 maart en is open in het weekend van 13 tot 18 uur.De tentoonstelling wordt georganiseerd door het Laatste Huis in Boom. Met Dank aan Lou Smedts en Gerda Genijn voor hun inzet, tijd en moeite!!!Iedereen is welkom, hoe meer zielen hoe beter, hé.Gratis toegang !!! foto's 116Blog2Dit is een DOORNPOT met deksel. Hier ligt het nog te drogen maar ondertussen is die af en zit nu nog in de oven, na de glazuurbak, aan het afkoelen. Hopelijk kan ik deze avond de pot eruithalen en bewonderen, als de resultaat is wat ik voor ogen had. Duimen dus!!